Selecteer een pagina

Of je nu een individu bent of een gezinslid, we kijken allemaal naar verschillende manieren om onze vakantie geweldig en gedenkwaardig te maken. De grootste belemmering bij het plannen van de vakanties is het kiezen van de beste en geschikte vakantiebestemming. Met zoveel mooie locaties wereldwijd en reisbureaus die verschillende pakketten aanbieden, wordt het echt moeilijk om te beslissen en ook verwarrend. Hier maakt Tgr het verschil.

Als je samen met je gezin op zoek bent naar een spannende recreatietocht, probeer dan het exotische pakket van Tgr met Jumeriah private island Phuket resort. Jumeirah phuket is een exclusief resort dat is omgeven met weelderig groene tuinen en natuurlijke landschappelijke schoonheid die je zeker dicht bij de natuur in jumeirah island at phuket brengt. Het zal een uitnodiging zijn voor een troost voor jou en je familie uit de drukte van het drukke stadsleven. Phuket staat bekend om zijn toerisme en Thaise cultuur van gastvrijheid. Daarnaast staat het bekend om zijn internationale keuken en recreatieve toeristische plekken die beroemd zijn onder toeristen. Om je het beste van de Phuket levensstijl te bieden, is Jumeirah phuket een bekend horecabedrijf dat een gerenommeerde naam is in de hotel- en resortindustrie. Opgericht in 1997, heeft Jumeirah phuket een naam voor zichzelf gesneden in de naam van de horeca waar hotels en strandvilla’s een luxe ervaring bieden.

Jumeriah Private Island is een persoonlijk eiland-heiligdom dat wordt omgeven door de Barama baai die een ruime bron van recreatieve faciliteiten biedt in Jumeriah private islands. Men kan verblijven in residentiële landgoederen en strandvilla’s die een ander concept van woningen bieden met veel luxe en veiligheid in Phuket. Deze strandvilla’s huizen komen samen met yatch club lidmaatschap, en ook levenslange lidmaatschap van Blue Canyon Golf en Country Club.

De Jumeriah Private residence is ontwikkeld door WATG en biedt gastvrijheid van hoge klasse en luxe kenmerken, zoals 900m² woonruimte en 420m² airconditioning. Als je geïnteresseerd bent in de Jumeriah zwembadvilla’s, dan zijn de 12 slaapkamers op een luxe oppervlakte van 650 m², omgeven door tropische tuinen, als een droomhuis dat werkelijkheid wordt.

De Jumeriah super yatch Marina heeft 101 ligplaatsen die de modernste voorzieningen bieden, zoals draadloos internet, brandstofdok en elektriciteitszuilen, samen met 24/7 constante bewaking. Om je een ultieme luxe ervaring te bieden, zetten de resorts van Jumeriah Phuket zich in voor uitmuntendheid op het gebied van toerisme en gastvrijheid. De exotische stranden, jumeirah beach villa’s en Phuket ocean villa’s zorgen ervoor dat je een opwindende toeristische ervaring krijgt.

TGR groep zet zich in om eersteklas diensten en vakantiebegeleiding te bieden die je zeker zullen doen genieten van je verblijf in de schoot van luxe. Het toegewijde team van professionals van TGR zal je begeleiden vanaf de planning van je reis tot het einde, wanneer je terugkeert met veel mooie herinneringen.